“Hogyan szelídítettem meg a …” – versenyfelhívás OTDK-résztvevőknek

OTDK-résztvevők, figyelem!
Esett-e le a pipettahegy kritikus pillanatban? Izzadtál-e az R-es scriptjeiddel egy éjszakán keresztül? Szedték-e már ki talajcsapdáidat kedves ismeretlenek? Mosta-e már el eső a terepi kísérletedet? Tettél-e túl sok festéket a készítményedhez? Vagy túl keveset? Fogott-e már el a kézremegés a mikroszkóp alatt? És a végén: milyen érzés a SIKER? 🦠🧫🧪
Egy tudományos kísérlet igazi módszertani kihívás, s a siker nemcsak a jó eredményekben mérhető, hanem a módszerek megfelelő elsajátításában.
▶️ Hogyan szelídítettem meg a …
címmel versenyt hirdetünk a 35. OTDK Biológia szekciójának résztvevői számára. Min. 1️⃣ perces, max. 3️⃣ perces kisfilm keretében bemutathatjátok a dolgozat elkészítéséhez szükséges kutatás során megismert módszertani démonjaitokat, és azt, miként szelídítették meg ezeket. Önvallomásos kisvideó, animáció, bármi, ami belefér az időkeretbe. A kisfilmek letöltését lehetővé tevő linket a ➡️ biotdk2021@ubbcluj.ro címre kérjük küldeni a versenyző teljes nevével és intézményi hovatartozásával egyetemben. A legjobb tíz filmet közzétesszük a 35. OTDK Biológia szekciójának Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján, tehát a versenyen való részvétel automatikusan a közzétételhez való hozzájárulást jelenti. A legjobb három film díjban részesül, éspedig:
🥇 I. díj: 30.000 Ft
🥈 II. díj: 20.000 Ft
🥉 III. díj: 10.000 Ft
📬 Beküldési határidő április 2️⃣5️⃣.
Várjuk a szelídített démonokat! 🐉