162 jelentkező a 35. OTDK Biológia Szekciójába

162 hallgató jelentkezett a Kárpát-medence minden szegletéből a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2021. május 3–6. között, Kolozsváron sorra kerülő Biológia Szekciójába.

A 2021-es konferencia több szempontból is premier a kolozsvári szervezők számára. A Babeș–Bolyai Tudományegyetem második alkalommal látja vendégül az OTDK valamelyik szekcióját – a 2015-ös FiFöMa óta –, azonban a Biológia Szekció először kerül sorra Magyarországon kívüli helyszínen. Emellett újdonságnak számít az is, hogy ez a vendéglátás nem szemtől szembe kerül sorra, hanem a virtuális térben.

Izgalmas feladat számunkra, hogy a lehető legnagyobb mértékben éreztessük a résztvevőkkel a Kolozsvár-fílinget: milyen érzés Kolozsváron lenni, milyen érzés kolozsvári egyetemistának lenni. Anélkül, hogy túl sokat elárulnánk a tervezett meglepetésekből, biztatjuk a résztvevőket: kövessék a Biológia Szekció Facebook- és Instagram-oldalait, mi pedig igyekezni fogunk, hogy az online közeg lehetőségeit maximálisan kihasználjuk, s a résztvevők minél inkább Kolozsváron érezhessék magukat.